Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klubová a speciální výstava Bassetklubu ČR Konopiště 2010

6. 9. 2010

S našimi ušouny jsme se účastnilu dvoudenního výstavního maratonu našeho klubu v areálu hotelu Nová Myslivna na Konopišti. Dne 4.9. 2010 se konala Klubová výstava a dne 5.9. 2010 se konala speciální výstava.

Po dlouhých čtyřech letech jsme přesvědčili naši vendéenku Meggi, aby se alespoň chvíli producírovala ve výstavním kruhu. Ač jí dcera poměrně velmi hlasitě slibovala, že hned po tom si půjde zalovit na "prasátka" moc úspěšná v přesvědčování nebyla. I tak však naše Meggie, již co by veterán, získala nejlepší ocenění. Jako pochvala pak zní část výstavního posudku: "... fena na svůj věk ve výborné kondici". Ocenění výborná 1 a titul nejlepší veterán je nejlepší ocenění naší Megginy. Byla přihlášena pouze na sobotní klání.

V sobotu se na výstavě presentovala i naše "nová" radůstka Afrodita od Bouňovské studánky. Ve třídě mladých porazila veškerou konkurenci a ač pouze devítiměsíční všechny ostatní porazila a získala ocenění výborná 1 CAJC. V neděli svoji pozici však neobhájila a se známkou výborná skončila na třetím místě. Pani rozhodčí jí v neděli výtýkala "přílišnou blahobytnou kondici".

My jsme však s výsledky obou dnů velmi spokojeni.