Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2022 v kostce

Bohužel rok 2022 byl pro nás po pracovní stránce poměrně náročný a nestíhali jsme na stánkách informovat o novinkách. Takže jen letecky a v kostce prolítneme rok 2022 a v roce 2023 se polepšíme. 

Všechna štěňátka z vrhu I úspěšně odcestovala, tedy všechna ne Isis zůstala doma a má přezdívku "Sičák", která přesně odpovídá jejímu naturelu a množství napáchaných škod. Jediné potěšující je, že je na tom takhle asi celý vrh... Alespoň "Jéňa" paní Slavíkové určitě... Cherrynka získala titul Junior champion ČR a pilně se připravuje na zkoušky. V loňském roce nezabřezla...

Po operaci OCD a dostatečné rekonvalescenci opustila naši smečku Heidy a dělá radost paní Dočekalové. Jak sama říká je to její zlatíčko a my jsme rádi, že se mají rády. Naopak Gáya krom Junior chamipona ČR, získala i titul Champion ČR. I ona se pilně připravovala na zkoušky, leč "holčičí problémy" nám znemožnily účast. Takže letos... No a jelikož jí budou 30. dubna 2023 tři roky, musíme to vzít z gruntu a rovnou až na MJD, který se letos koná v Mladé Boleslavi.

Czárka se těší stálému zdraví, nepustila ani chlup a dál šéfuje na dvoře. Naši fousatou smečku v červnu doplnila Kety z Lovčických tarasů, temperamentní hnědka, která mojí vinou neuspěla na OLV, takže jí také čeká MJD. ZV a PZ má a tak musí moje zaváhání napravit na memoriálu, aby získala chovnost.